Teşekkürler KONYA/KARATAY-İsacan Bezirci Ortaokulu.

6 Şubat depremi sonrasında okulumuz HATAY/İSKENDERUN Azganlık Organize Sanayi Ortaokulu Müdürlüğü ile kardeş okul olarak eleştirilen KONYA/KARATAY-İsacan Bezirci Ortaokulu'ndan okulumuza ve öğrencilerimize zor zamanımızda yardım eli ulaştı.
Yapılan yardımlar kapsamında okulumuza üç adet masaüstü bilgisayar bir adet minibook ile 50 top fotokopi kağıdı ulaştı.
Ayrıca Okul Müdürümüz Mevlüt Küçükokka Bey öğrencilerimiz için giyim ve ayakkabıdan oluşan yaşam malzemeleri hazırladıklarını ve en kısa sürede onları da göndereceklerini bildirdiler.

Bu dar zamanımızda yardım elleri ile bizleri yalnız bırakmayan başta Okul Müdürü Mevlüt Küçükokka Bey olmak üzere emeği geçen tüm KONYA/KARATAY-İsacan Bezirci Ortaokulu personeli, öğrencileri, okul aile birliği ve velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.