Okulumuzda İftar yapıyoruz.

Azganlık Organize Sanayi Ortaokulu Müdürlüğü Ailesi olarak Okulumuz öğrencileri ile öğretmeleri arasında ramazan geleneğini yaşatmak, birliktelik ve ekip ruhunu geliştirmek, ayrıca kurum kültürümüzün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla okulumuzda yapmış olduğunuz iftar programını muhteşem bir atmosferde gerçekleştirdik.

Bu anlamlı günümüzde de  her türlü desteği ile yanımızda yer alan tüm öğretmen arkadaşlarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.