Okullarımızda döner dürüm şöleni.

Vakfa bir çivi çakan abad, bir çivi söken berbad olur...

Okullarımızda döner dürüm şöleni.

Mahallemiz hayırseverlerinden Muhterem Muzaffer Demir Bey ve Denizciler Köşebaşı Döner sahibi Köşebaşı Ahmet Bey'in sponsorluğunda Azganlık Organize Sanayi ilkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimize 17/12/2019 Salı günü ücretsiz döner dürüm ikramı gerçekleştirildi.

Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Özgül Atalay hanımın katkıları ve okulumuz Müdürü Sayın Muhammet Ali Çetin Müdür Yardımcısı Sayın Adem Bilgin ve Karayılan Saraç Ortaokulu Müdürü Sayın Cengiz Kaya Beyler'in organizetörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte Öğrencilerimize ikram ettiğimiz ayranların finansmanını da okulumuzun birbirinden kıymetli Öğretmenlerimiz üstlendi.

İlim tahsil etmek amacıyla okulumuza gelen öğrencilerimize bu güzel şöleni yaşatan Muzaffer Demir, Köşebaşı Ahmet, Özgül Atalay, Muhammet Ali ÇETİN, Adem Bilgin, Cengiz Kaya ve okulumuzun Değerli Öğretmenlerine şükranlarımızı sunarız.

Okullarımızda Döner Dürüm Şöleni